Dostava i plaćanje

Dostava

Nakon što izvršite porudžbinu, na navedenu e-mail adresu primićete automatski mail da je porudžbina uspješno izvršena. U slučaju potrebe (nepotpunih podataka, nedovoljne količine, dostupnosti na lageru..) kontaktiraćemo Vas radi daljeg dogovora.

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskim službama “Montenomaks”. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbijedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u skladu sa poslovnom politikom svoje firme. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka za sve porudžbine je besplatna.

Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Sva vaša pitanja u vezi procedure kupovine, dostave i plaćanja možete postaviti slanjem poruke popunjavanjem Kontakt forme ili na email koji se nalaze na strani KONTAKT.

Back to top button
Close